NATUR BIOKAL 01 természetes növényerősítő

A BIOKAL 01 JELLEMZŐI:

megoldás a növények életerejének fokozására és védelmére.

 

BIOKAL 01 a lágy levelű növényekre a leghatékonyabb:

  100 % szerves és természetes

  nem mérgező

  könnyen használható

  mindenfajta növény esetében hatékony

  koncentrált a hosszú eltarthatóságvégett

  költséghatékony (erősen koncentrált, hígítható oldat)

Összetevői:

-  különböző gyógynövények speciális termálvizes kivonata (57 %)

-  biohumusz esszencia (38%)

-  illó olajok (5%)

Hatóanyag tartalom:

-  makro- és mikroelemek, tápanyagok,

-  aminosavak,

-  más szerves savak,

-  gyökér növekedését serkentő anyagok,

-  enzimek,

-  fehérjék,

-  vitaminok,

-  ásványi anyagok: kationok (1007,30 mg/l) és anionok (2240,70 mg/l)

A BIOKAL 01 oldat alapja egy speciális termálvíz, így lehetséges, hogy a termék alkalmazásánál érezhető egy bizonyos szag, mely azonban rövid idő alatt elillan.

A BIOKAL 01:

  javítja a növények általános egészségét és biokémiai jellemzőit,

  erősíti a növények immunrendszerét (természetes ellenálló képességét),

  segíti a növények vegetációs ciklusa során az élettani tartalékok teljeskörű

    beépülését és serkenti a normális anyagcsere-folyamatokat,

  növények jobban ellenállnak a kedvezőtlen termesztési feltételeknek,

  a teljes növekedési ciklus folyamán segíti, hogy a növények jobban átvészeljék

    a kritikus időszakokat,

  gyorsítja a növekedést,

  használatával nagyobbak, fényesebbek, s ennek következtében klorofillban

    gazdagabbak a levelek,

  elősegíti, hogy a növények többet virágozzanak, a virágzási idő megnő,

  jobb, nagyobb, dúsabb termés: a gyümölcs/termés minősége javul,

    mennyisége nő.

A BIOKAL 01 egy univerzális szerves vegyület, mely minden növénynek hasznos, így a gyümölcsök és zöldségek, fák, cserjék, szőlő, virágzó dísznövények, konténer növények, vízkultúrás növények és a gyep is meghálálják, ha BIOKAL 01-gyel kezeljük őket. 

A BIOKAL 01 alkalmas a megfelelő tápanyagok biztosítására a:

-  szántóföldi növények,

-  kertészeti növények és

-  gyümölcsök számára.

A BIOKAL 01 minden kültéri és beltéri növény, vetőmag csávázás, locsolással és permetezéssel  kihordott és vízkultúrás alkalmazások esetében is sikerrel használható.

Virágkertészetben is nagyon hatékonyan alkalmazható:

•  cserepes növények

•  balkonnövények

•  évelő növények

•  gyógynövények

•  vágott virágok

 

MI IS A BIOKAL 01?

A BIOKAL 01 tisztán természetes kivonat, mely fokozza a növények életerejét, a növekedéshez szükséges összes tápanyagot biztosítja mindenfajta növény részére, és nem műtrágya. A BIOKAL 01 egy 100 %-ban organikus termék, biztonságos a növények és az állatok számára, és úgy fejlesztettük ki, hogy használjon a természetes környezetnek, ezzel csökkentse a költséges műtrágyák felhasználását. A BIOKAL 01-et hígításra kész oldat formájában palackoztuk, készen az egyszerű és azonnali használatra. Erősen koncentrált, így könnyű és költséghatékony módja egészségesebb és élénkebb növények nevelésének.

 

NÖVÉNYI TRÁGYA-E A BIOKAL 01?

BIOKAL 01 nem mezőgazdaságban használatos vegyi anyag, s nem is csak növényi trágya. Ez egy olyan teljesen természetes megoldás, amely az egészséges növények támasza.

Ezért hívjuk a BIOKAL 01-et növényi "Életerő fokozó", vagy növényi "Növekedés ösztönző" készítménynek.

 

HOGYAN HAT A BIOKAL 01 A LEVELEKRE?

A növényeknek a növekedéshez napfényre, levegőre (szén-dioxid és oxigén), vízre és a talajra (ásványi anyagok és mikroorganizmusok) van szükségük. Ha ezen elemek kényes egyensúlya megbomlik, a növekedés lelassul vagy leáll. A napfény és szén-dioxid a növények levélrendszerén keresztül szívódik fel, itt a fotoszintézis glükózt és más, a túléléshez szükséges tápanyagokat termel. Amikor BIOKAL 01 oldatot a lombozatra permetezzük, illetve a talajra öntözzük, a növény mindkét helyről felszívja a szükséges tápanyagokat. Ezek a növényi tápanyagok a BIOKAL 01-ben lévő ionizált kalciummal és a nátriummal keveredve épülnek be a levelek sejtjeibe, így erősítik a sejteket és a növelik a fotoszintézis hatékonyságát.  Ennek eredményeképpen zöldebb leveleket és erősebb, egészségesebb növényeket kapunk.

 

HOGYAN SEGÍTI A BIOKAL 01 A GYÖKÉR ÉS A SZÁR FEJLŐDÉSÉT?

A növény gyökereinek és szárának fő funkciója a víz és egyéb tápanyagok felszívása és szállítása. Egészséges levelek csak egészséges gyökérzetből lesznek. A levelek és gyökerek fejlődéséhez víz és tápanyagok, különösen kalcium szükséges, de sok ásványi anyagot a növény nem tud hasznosítani megkötött formában. Ezeket az ásványi anyagokat ionizálni szükséges annak érdekében, hogy könnyen felszívódjanak a gyökereken keresztül, s ezt a talajban élő mikroorganizmusok végzik el. A BIOKAL 01 életerő fokozó alkalmazásával ezen mikroorganizmusok tevékenységét ösztönözzük, s így biztosítjuk a növényi tápanyagok szükséges egyensúlyának megőrzését. Az eredmény erősebb gyökérrendszer, mely elegendő mennyiségű növényi energiaforrás, pl. glükóz tárolására képes. A BIOKAL 01 nemcsak ezeket az alapvető ionizált ásványi anyagokat tartalmazza, hanem olyan metabolitokat is, amelyek segítik a mikroorganizmusok oxigén ellátását.

A szár olyan, mint egy autópálya, melyen a tápanyagok levelek és gyökerek közötti közlekedése történik, de emellett  a növény gerincét is  alkotja.  Mindezen feladatok ellátásához erős sejtmembránra van szükség. Egészséges sejtek és elegendő tápanyag eredményeképpen a szénhidrátok zökkenőmentesen jutnak el mindenhová, s ez a sejtmembrán erősítésének alapfeltétele. A BIOKAL 01 használatával a levelek és a gyökerek közötti tápanyag-áramlást maximalizálhatjuk, ezzel biztosíthatjuk a szár egészséges fejlődését.

 

SEGÍTI A BIOKAL 01 A TALAJ JAVÍTÁSÁT?

Az ideális talaj viszonylag laza szerkezetű, benne egyensúlyban van a víz és a levegő, s eső, vagy öntözés után megfelelően elvezeti a vizet. Még erős napsütésben is megtartja a nedvességet, vegyértéke semleges, vagy enyhén savas. A mikroorganizmusok ilyen körülmények között lelnek megfelelő életkörülményekre a talajban. Olyan tényezők, mint például a savas eső, a mezőgazdasági vegyszerek és ugyanazon kultúra ismételt termesztése károsíthatják a talajt és ellehetetleníthetik az alapvető mikroorganizmusok növekedését. A BIOKAL 01 növényi életerő fokozó alkalmazásával ezen mikroorganizmusok fejlődését és helyes egyensúlyát fent lehet tartani. Használata javasolható mind az otthoni kertészkedéshez, mint pedig az üzemszerű, fenntartható növénytermesztés területén.

 

NEM KÁROS A BIOKAL 01 HÁZI KEDVENCEM ÉS MÁS ÁLLATOK SZÁMÁRA?

A BIOKAL 01 bio növényi életerő fokozó egy olyan termék, amely biztonságos az élőlények számára. Ez nem egy klasszikus, toxikus növényvédőszer. A növények is rendelkeznek természetes védekező mechanizmusokkal, hasonlóan az emberi immunrendszerhez.  Ha azonban egy növény egészségi állapota nem megfelelő, az immunrendszere sem lesz olyan hatékony, és ezért sebezhetővé válik a különféle rovarkártevők számára. Azáltal, hogy javítja a növény immunrendszerét, a BIOKAL 01 segít orvosolni ezt.

 

ÖSSZEFOGLALVA

A BIOKAL 01 teljes egészében megújuló erőforrások használatával, vegyi anyagok nélkül gyártott kivonat, a növény tápanyagául szolgál, és életerejének fokozójaként fejti ki hatását. Elősegíti a növény növekedését, javítja annak immunrendszerét, s abban támogatja a növényt, hogy az kiteljesíthesse a benne rejlő optimális potenciált.

Hiszünk abban, hogy az egészséges növényeknek fejlődésükhöz nincs szükségük vegyszerekre és műtrágyákra. A BIOKAL 01 bio növényi életerő-fokozó segíthet csökkenteni a túlzott műtrágyázás és a szükségtelen vegyi anyagok használatát, így hozzájárulhat minden élőlény számára egy biztonságosabb és egészségesebb környezet megteremtéséhez és fenntartásához.

 

MELYEK A BIOKAL 01 LEHETSÉGES ALKALMAZÁSAI?

1. BIO VETŐMAG CSÁVÁZÁS A FENNTARTHATÓ MEZŐGAZDASÁG ÉRDEKÉBEN

"A megfelelő vetőmag csávázás kiteljesítheti a teljes körű magcsírázásban, a robusztus  növény kialakulásában rejlő lehetőségeket  és nagyobb  hozamot jelenthet."

A természetes szerrel végzett vetőmag csávázás megfizethető és hatékony módja annak, hogy kiteljesítsük a teljeskörű magcsírázásban, a robusztus növény kialakulásában, a korai gyors fejlődésben rejlő lehetőségeket, és így nagyobb hozamot érjünk el. A gazdálkodó számára ez az egyik legkisebb pénzügyi befektetés is annak érdekében, hogy növelje termelékenységét és javítsa jövedelmezőségét.

BIOKAL 01: természetes csávázószer, és serkenti a gyökérzet növekedését.

BIOKAL 01: tartalmaz olyan összetevőket is, amelyek serkentik a bennszülött mikrobák fejlődését a gyökér zónában.

BIOKAL 01: bizonyítottan megbízható teljesítményt nyújt akár alacsony, akár pedig magas csapadékú területeken, és minden talajtípus esetében alkalmazható.

 

MI IS A BIOKAL 01 BIO VETŐMAG CSÁVÁZÁS?

A BIOKAL 01 alkalmazása nem igényel speciális berendezéseket. A cél az, hogy a BIOKAL 01 és a vetőmag bizonyos időn keresztül fizikai kapcsolatba kerüljenek egymással. A csávázást az ültetés előtt a gazdaságban is el lehet végezni.

BIOKAL 01-gyel történő természetes vetőmagcsávázás növelheti a magok légzési aktivitását, melyek ezért gyorsabban és a nem kezelt vetőmagokhoz képest nagyobb mértékben csíráznak ki. Gazdák, különösen a tarlóvetést művelők számára, akik hideg, nedves talajba vetnek, jelentős előnyökkel jár a BIOKAL 01-gyel történő csávázás.

A csírázási arány a BIOKAL 01-gyel csávázott vetőmag esetében lényegesen javul.

Miért csávázzuk a vetőmagokat?

A magok elültetését követően fontos, hogy a csírázás egyenletesen és gyorsan történjék meg. Ha a talaj túl hideg, a csírázás késhet, s ennek következtében a vetőmagok károsodhatnak, egyenetlenül csíráznak ki, olyannyira, hogy bizonyos esetekben, meg kell ismételni a vetést. A vetőmagcsávázás különösen ott fontos, ahol a talaj hideg és nedves (elsősorban korlátozott talajzavarással járó, illetve tarlóvetéses eljárások) és alacsony nedvességtartalommal bíró területeken. A csávázás problémák széles köre ellen is hatásos, ilyen lehet a mag rothadása, palánta betegségek és a talajlakó kórokozók.

A természetes szerekkel végzett vetőmagcsávázás a talajban fellelhető bizonyos, a növények számára nehezen elérhető foszfátokat elérhetővé teheti, elősegíti a nitrogén megkötését, a gyökérzet fejlődését és a gyors csírázást, serkenti a sejtosztódást és növeli a stressztűrő képességet. Ezen kívül, az effajta mag kezelés növelheti a kezelt növények életerejét és segít nekik, hogy a gombakártevőknek ellenálljanak és a befülledés elkerülhető legyen. A természetes anyagokkal történő csávázás eredményei jellemzően:

 1. korai gyökérnövekedés, és nagyobb gyökerek,
 2. sokkal erősebb szár, jobb tartás megnövekedett hozam.

A nagyobb gyökérzet jobb hozzáférést biztosít a növény számára a vízhez és tápanyagokhoz, ami végül is a növény teljes élettartama alatt jobb egészségi állapotot eredményez.

A növények természetes fejlődési sajátossága, hogy a gyökerei körül létrejön egy "kimerült tápanyagtartalmú” zóna és az új tápanyagforrásokhoz történő hozzáférés érdekében a növény (1) több gyökeret és gyökér szőrszálat növeszt, vagy (2) szimbiotikus kapcsolatot alakít ki egy gombával, amelynek gombafonalai képesek felvenni a tápanyagokat, s ezt a növények számára továbbítani.  A legtöbb csöves szárú növény alkothat ilyen kapcsolatokat, ezek az ún."mikorrhiza"-k. Mikorrhiza gombák közé tartozhatnak azok, amelyek a növények felszínen élnek és azok is, amelyek behatolnak a növény szervezetébe .

A vetőmagcsávázás képes „gyarmatosítani” a növények gyökereit és gyökérszálakat indítani a környező talajba. Ezek a szálak mintegy hidat képeznek, amely a növény gyökereit nagy területen (ami akár 200-szor nagyobb, mint a gyökérzóna) kötik össze a környező talajjal és úgy működnek, mint egy " csővezeték ": ezen keresztül csatornázza be a tápanyagokat a növény. Cserébe, a növény a gyökerein át olyan vegyületeket bocsát ki, melyek ösztönözik a gombák növekedését. A gombák hatékonyságát a talajlakó mikroorganizmusok, például a Bacillus sp. is ösztönzi. Ezek a baktériumok, amelyek közül sok aerob, befolyásolják a gyökér kolonizációt és úgy működnek, hogy vitaminokat, hormonokat és más vegyületeket termelnek, amelyek elősegítik a gombák növekedését.

A gombák legismertebb tulajdonsága az, hogy az alacsony foszfáttartalmú talajokban képesek javítani a növény növekedését azzal, hogy foszfátot szállítanak a növény számára. A gombák általi gyökér kolonizációhoz társított egyéb előnyök közé tartozik a nitrogén, kálium, magnézium, réz, cink, kén, bór, molibdén stb. fokozott felszívódásának segítése. Nagyrészt az egyes talaj mikrobák és gombák e társulása miatt, sok ilyen nem-hozzáférhető formában rendelkezésre álló elemet a mikrobák tesznek vízben oldódóvá. Ezeket azután a gombák elnyelik, s a gombaszálak "csővezetékén" keresztül elszállítják a növénynek.

A gombák növelhetik a növények gyökér-kórokozók elleni betegség-ellenállóságát, különösen akkor, amikor a gombák a kórokozók támadása előtt megfelelő időben meg tudtak telepedni a gyökérzeten. A gombák fontos szerepe a talaj morzsalékosságának kialakítása a talaj részecskék fonalas tömegbe rögzítésével, valamint ragadós anyagok termelésével, ami e részecskéket összetartja. Elsősorban a növény jobb táplálkozása következtében a gomba-kolonizáció a növény szárazságtűrő képességét is javítja.

A talajszerkezet megszaggatása, például tárcsázással, károsíthatja a gombaszál–hálózat kapcsolatait a növények gyökereivel. A gombák mennyisége a kiterjedt ugaroltatás és az árvizek miatt is csökken. A gombák aktivitási szintjét úgy határozhatjuk meg, ha a növény gyökérzetén megvizsgáljuk a kolonizáció százalékos arányát.

 

2. TALAJJAVÍTÓ

Általában a kikelés előtt általános kondicionálóként alkalmazva javítja a talaj ökoegyensúlyát.

Olyan tényezők, mint például a savas eső, a mezőgazdasági vegyszerek és ugyanazon kultúra ismételt termesztése károsíthatják a talajt és ellehetetleníthetik az alapvető mikroorganizmusok növekedését.

A BIOKAL 01 növényi életerő fokozó alkalmazásával ezen mikroorganizmusok fejlődését és helyes egyensúlyát fent lehet tartani. Használata javasolható mind  az otthoni kertészkedéshez, mint pedig az üzemszerű, fenntartható növénytermesztés területén .

A BIOKAL 01:

  erősíti a gyökereket és lehetővé teszi, hogy a növény a talajban lévő

    tápanyagokat és ásványi anyagokat hatékonyabban használja.

✔  Javítja a növény vízgazdálkodását, ellenállóbbá teszi a növényt tartósabb

    szárazság vagy rendszertelen csapadék idején,

  erősebb, zöldebb leveleket teremt, ami a fotoszintézis és a további fejlődés

    elengedhetetlen feltétele,

  erősíti a növény ellenálló képességét a kártevőkkel és a szélsőséges időjárási

    körülményekkel szemben,

  a szerben lévő szerves anyagok, ásványi sók és nyomelemek hosszú időre előre

    növelhetik a talaj ásványi átviteli képességét.

 

3. LOMBTRÁGYA

Meglepő módon a növények sokkal hatékonyabban veszik fel a tápanyagokat a levelekben található sztómákon (növényi pórusokon), mint a gyökereken keresztül. A növésben lévő növényeinek nagy lökést adhatunk, ha azokat meghatározott időközönkénti BIOKAL 01 természetes lombtrágyát tartalmazó oldattal permetezzük. 

Nem csak általános roboráló szerként alkalmazható, hanem jó módszer arra, hogy stresszes, fáradt, vagy beteg növényeinket azonnal stimuláljuk és újraélesszük.

Tények a lombtrágyákkal kapcsolatban:

•  Vizsgálatok kimutatták, hogy a leveleken át történő táplálás 8-10-szer

   hatékonyabb lehet, mint a talajon keresztül történő.

•  A levéltrágyaként alkalmazott anyagok akár 90 %-a, kevesebb mint egy órán

   belül eljut a növény gyökereihez.

•  A lombozaton keresztül történő táplálás hatékony módja annak, hogy a talaj

   hiányosságait, és a tápanyagokban szegény talajból történő tápanyagfelvételt

   kompenzálja.

Így a BIOKAL 01 leghatékonyabb és leggazdaságosabb alkalmazási módszere a lombozatra történő permetezés. Ezt több alkalommal kell ismételni, lehetőleg 3 hetes időközönként.

A növény teljes növekedési ciklusa főbb állomásai során (pl. csírázás-kelés, gyökér és levélfejlődés, bokrosodás, szárasodás, virágzat megjelenése (bimbóképződés), virágzás, termés-magérés) biztosítani kell a megfelelő tápanyagellátást, annak érdekében, hogy a kezelt növény a legoptimálisabb módon fejlődjön.

A permetezést akár egy egyszerű porlasztós palackkal is elvégezhetjük. Kis kertekben a BIOKAL 01 oldat megfelelő hígításban kézi vagy háton hordozható permetező berendezéssel is kihordható.

 

4. TERMÉSZETES KÁRTEVŐRIASZTÓ

A kártevők elleni védekezés logikus megközelítése, hogy az udvaron vagy a kertben található különféle organizmusok egyensúlyban legyenek. Egy változatos ökoszisztémában a kártevő-populációk szabályozása természetes módon történik meg. Az egyensúly kialakításánál a legkevésbé mérgező termékek használatára helyezzük a hangsúlyt, hogy a hasznos rovarok a legkevesebb károsodást szenvedjék el. Ennek elérésére olyan természetes anyagokat használunk, mint amilyen a BIOKAL 01.

Ha a kerti kártevők jelen vannak, először a legkevésbé toxikus módszert kell alkalmazni: a BIOKAL 01 jó megoldásnak tűnik. Úgy működik, mint egy akadály, vagy mint a szögesdrót, a csúszó-mászó kártevőket, mint a hangyák, kívül tartja. A BIOKAL 01 speciális illóolaj tartalma hatékony védelmet nyújt a hangyák ellen, anélkül, hogy veszélyeztetné gyermekeinket és a háziállatainkat.

Speciális illóolaj tartalom

Különleges illóolaj tartalma miatt nagyon hatásos a különböző növényi kártevők (levéltetvek, rovarok, atkák stb.) ellen. Ahhoz, hogy egy parazita vagy kórokozó ellen a növényt a legjobban megvédjük, a kezelést több alkalommal (általában három alkalommal) ismételni kell, annak érdekében, hogy a kártevők egy következő generációja ellen is hatékony legyen a védelem, csakúgy, mint az egyéb hagyományos növényvédő szerek esetében.

 

Kórokozók

Ez a termék számos vírus, baktérium és gomba elszaporodását csökkenti, ezért önmagában, vagy más anyagokkal kombinálva célszerű használni a kórokozók leküzdésére. Nagyon hatékony az Erwinia amylovora ellen is.

 

Alkalmazás

A terméket felnyitása és használata előtt alaposan fel kell rázni.

Semmi sem akadályozza a BIOKAL 01 más termékekkel együttes használatát.

Ha más termékeket is használunk azonban, a permetezésre használt eszközöket alaposan meg kell tisztítani a BIOKAL 01 bekeverése előtt.

A permetezési anyag előkészítése:

Permetező oldat egy egységének elkészítéséhez megadott mennyiségű BIOKAL 01-et keverjen 10 liter vízhez egy tiszta edényben. A víz és permetező anyag bekeverését a permetező toronyban, vagy a permetezési adapter tartályában lehet biztonságosan végrehajtani. Mindkét esetben a vonatkozó alkalmazási utasítást be kell tartani.

A permetező berendezés előkészítése:

A permetező berendezést vagy adaptert a használati útmutatóban foglaltaknak megfelelően kell előkészíteni. Fontos, hogy a permetezéshez szükséges nyomást pontosan beállítsuk, és a berendezés sebességét előre meghatározzuk.  A permetezés után a berendezéseket tiszta vízzel mossuk el.

 

BIZTONSÁG

BIOKAL 01-et az organikus termékekre vonatkozó irányelvek szerint gyártjuk. A gyártási folyamatban felhasznált anyagok az organikus irányelveknek és az engedélyezett anyagok listájának megfelelő, a természetben előforduló és fenntartható forrásokból származnak. A BIOKAL 01 NEM tartalmaz szintetikus vegyi anyagokat, állati összetevőket, állati termékeket, trágyát vagy trágya melléktermékeket. BIOKAL 01 környezetbarát, az állatokra, növényekre és emberekre nem káros.

 

RAKTÁROZÁS ÉS KEZELÉS

Tárolja hűvös helyen, a közvetlen napsugárzástól távol.

Semmilyen speciális kezelést nem igényel.

 

CSOMAGOLÁS:

•         1 liter, műanyag flakonban

•         5 liter, műanyag kannában

•       10 liter, műanyag kannában

•   1000 liter, műanyag tartályban, EUR-raklapon

 

 

Miből áll a BIOKAL?

 • Csak természetes anyagokból.

 • A BIOKAL 01 összetevői: gyógynövények kivonata, biohumusz-kivonat, illóolaj, gyógyvíz, ásványi anyagok és nyomelemek.

Melyek azok a problémák, amelyekre megoldást nyújthat a BIOKAL termékcsalád?

 • Humuszhiány

A BIOKAL termékcsalád minden tagjának alapvető összetevője a biohumusz, mely a megfelelő formában (oldat és tápkocka) hosszan tartó tápanyag utánpótlást biztosít.

 • Szárazság

Az időjárást sajnos még nem tudjuk befolyásolni, bár mindent megteszünk, hogy kivédjük viszontagságait. A BIOKAL javítja a növény vízgazdálkodását, így az jól hasznosítja az egyenlőtlen csapadék mennyiséget, átsegíti a növényzetet az átmeneti szárazabb időszakokon.

 • Kicsi, apró a termés (gyökér, répa, málna, eper, alma)

Az apró termés részben a szárazság és a tápanyaghiány miatt következik be, részben a növény fajtájának hibája. A BIOKAL-lal kezelt növény – mivel egészséges és erőteljes és vízháztartása is megerősített – nagyobb szem, nagyobb mennyiség és egészségesebb termést hoz.

 • Rövid a virágzási időszak, kevés megtermékenyített mag

A BIOKAL NÖVÉNYERŐSÍTŐ meghosszabbítja a virágzási időszakot, ezáltal javítja a megtermékenyített magok arányát (kötésarányt). A napraforgó esetén például a BIOKAL-technológia alkalmazása jelentősen csökkenti az üres magok kialakulását.

 • Alacsony a búza sikértartalma

BIOKAL használatával - a mennyiség növelése mellett - a gabona sikértartalma nő, minősége javul. A kiváló magyar gabona hírneve újra visszaállítható!

 • Természetes, méreg nélküli csávázószer nincs?

DE VAN! A BIOKAL 01 természetes, méreg nélküli csávázószer, melyet több éves kutató munka bizonyít.

 

AZ OLDAL TETEJE